הצוות שלנו

גב' טלי חגשורי

מנהלת מרכז הידע למרכזי סימולציה

מנהלת מרכז הידע למרכזי סימולציה במכון מופ"ת. בוגרת תואר שני בפסיכולוגיה חינוכית מחקרית, יועצת ארגונית ומנחת קבוצות. מאמינה מאוד בכלי הסימולטיבי ובערך הפרקטי והתפיסתי שלו. מבקשת להפעיל את מרכז הידע למרכזי הסימולציה לאור ההבנה, ששיתוף בידע קיים, פיתוח ידע חדש והנגשתו- תאפשר לכל משתתפי הסדנאות ולצוותים המובילים את מרכזי הסימולציה- חוויה מיטבית ומשמעותית, כזו שמאפשר למידה מתוך התנסות. התנסות שתמשיך להדהד את עצמה גם לאחר הסדנא, תאפשר רפלקציה ושינוי של עמדות והתנהלות במצבי קונפליקט ובכלל- בתוך קשרים ויחסים בינאישיים. בעברה, היתה טלי סמנכ"ל הדרכה ופיתוח ארגוני בעמותת צ.ב.ע, מנהלת מחלקת פיתוח וניהול ידע בארגון 'בעצמי' ועד היום מנחה במרכז הסימולציה "הלב" בבר אילן.

ד"ר עמליה רן

רכזת תוכן ומחקר

רכזת תוכן ומחקר במרכז הידע, חברה בצוות כותבי סקירות מידע במרכז המידע במכון מופ"ת, וחוקרת במכון סוורדלין ללימודי היסטוריה ותרבות של אמריקה הלטינית באוניברסיטת תל-אביב; בעלת תואר ראשון ושני מהאוניברסיטה העברית ביחסים בין-לאומיים ובלימודים ספרדיים ולטינו-אמריקניים, ותואר שלישי בלימודים ספרדיים מאוניברסיטת מרילנד. בשנים 2011-2007 עבדה כמרצה וחברת סגל באוניברסיטת נברסקה במחלקה ללימוד שפות וספרויות זרות וכעמיתת הוראה בכירה באוניברסיטת תל-אביב, ובה השלימה את עבודת הפוסט-דוקטורט שלה במסגרת התוכנית להשבת מדענים מטעם משרד הקליטה. מתרגמת ועורכת של כתבים אקדמיים ומלמדת קורסים במסגרות שונות באקדמיה ומחוץ לה.

קרן גיציק

רכזת התוכנית הארצית

רכזת התוכנית הארצית למרכזי סימולציות בחינוך במכון מופ"ת, ומרכזת גם את תוכנית קהילות מורים לומדות דיסציפלינריות במכון מופ"ת; בעלת תואר ראשון בחינוך במסלול החינוך המיוחד, מכללת לוינסקי לחינוך.